A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pinsamt, Mr Marabou!

Måndag 13 juni. Jag var på väg till Malmö från Helsingborg och satte mig i en helt vanlig kupé. Fällde upp datorn, satte i hörlurarssladden och satte igång en film eftersom tjejerna intill mig babblade. Tyckte ljudet var lite lågt, så jag höjde en aning. Sen en aning till. Efter ett par minuter kom en man från andra sidan gången fram till mig, pekade på datorn och nästan väste fram:
- Nu sänker du ljudet lite i den där!
- Oj, läckte ljudet ut? Självklart! blev mitt rappa svar och jag sänkte ljudet.
Jag tyckte det var pinsamt eftersom jag aldrig har ljudet så högt annars att det stör andra från hörlurarna, men tänkte inte mer på det den dagen. Men under resten av resan hörde jag knappt dialogen i filmen, ljudet var för lågt.

Tisdag 14 juni. Jag var på väg till Helsingborg från Malmö på morgonen och satte mig i tyst kupé. Eftersom jag inte hade sett färdigt filmen från igår, så fällde jag upp datorn, satte i ljudsladden och körde igång filmen. Men ljudet kom ut från datorn, inte hörlurarna! Kvickt kollade jag efter – jag hade pluggat in hörlurarna i mikrofoningången, inte hörlurs-utgången…
Plötsligt insåg jag varför mannen från igår var så arg, och började småskratta. Vilket gjorde att damen på andra sidan gången stirrade argt på mig… :-)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>